2013. december 9., hétfő

Viszonyok

A szárított zöldség mindkét malacka tetszését elnyerte!
Alma (ami gyümölcs), uborka, és répa volt szárítva. :)
Ma volt nálam Há barátom, aki amellett, hogy meghallgatta, hogy miként gyakorolok a karácsonyi előadásomra, a szintetizátorommal, segített malackázni.
Ugyanis tegnap elhatároztam, hogy akármilyen fáradt vagyok, mindennap legalább 15 percet ölben kell lenniük. "Lap-cavies" ahogy az angol mondaná. :)
Há Barneyt választotta, így kizárásos alapon nálam Málác úr landolt. :)
Fésültük őket, mert mikor itt van Há, kihasználom a plusz két szorgos kezet...
Szerencsére a kicsinél nincs sok teendő, ott csak "imitálni" kell a fésülést, még nem olyan hosszú a szőre (HálIstennek)! De Málác urat megfésültem rendesen, ahogy illik.
Az volt az érdekes, hogy Barney kiszúrta rögtön a majdnem egy fejjel fölötte magasodó vörös szőrcsomó Pompon-t, de amaz csak a szövet illataival volt elfoglalva...ami a lábai alatt volt (pisilés elleni védelem gyanánt). Há közben "dögönyözte" Barney bébit, aki prüntyögő hangokat adott ki egy idő után.
Egy ilyen prüntyögésre Valaki felkapta a fejét, és rájött, hogy nincs egyedül.
Barney tette meg a kezdőlépéseket.
Málác úr az ölemből lefele mászott, és közben egyből ráberregett a kicsire, az meg csak bújt és bújt hozzá. Olyan aranyos volt!
Aztán mindketten izgalomba jöttek és visítoztak. Amikor különtettem őket, akkor is volt uizás egymásnak, majd elhallgattak...de érdekes, hogy hiába berregi le Málác úr Barney fejét, ő akkor is szereti őt! :)

1 megjegyzés: