2014. február 16., vasárnap

Vendégek jöttek

Ma nagy megtiszteltetés ért engem! Meglátogatott B és J (Mandy gazdái).
Az apropója e látogatásnak nem éppen vidám. Elbúcsúzni jöttek Barney bébitől.
Mikor B meglátta, meglepetten konstatálta:
- Hú, jól megnőtt ez a malac! De Roo nem nőtt semmit szerintem. :)
Érdekes, hogy J és én is ma torokfájósan ébredtünk. :( Hiába, valami vírus van, és influenzajárvány van, ha jól tudom.
Vissza a malacokhoz...
Segítettek lefogni Málác urat, hogy kicsit jobban rendbe szedjem a szőrét és levághassam egyforma méretűre a szőrtincseit. Úgy-ahogy sikerült. Aztán kipróbáltuk életünkben először ezt.
Nagyon óvatosan simogattuk vele a hátát, meg se mukkant (bár szerintem meg volt illetődve, hogy idegen ölben van), és amikor átsimítottuk őt vele, a szőre csodaszép egyenes és ragyogó lett a hátán!!!
Aztán J Barney babát fésülte meg vele, de mivel annak rövid a szőre, nem sok hatást ért el vele.
De a cél nem is ez volt, csak, hogy J is csinálhasson valamit, ne unatkozzon. :)
Aztán betettem Barney-t a kifutóba, Málác urat meg a padlóra.
Ő rögtön odarohant a kifutóhoz berregni. Aztán a kíváncsiság megint a konyhaajtóhoz hajtotta, de rászóltam, hogy "Nem!" erre visszafordult, majd rácsot rágtak Barney-val. Utána ezt Málác megunta, és felfedezőútra indult a kupiba, ahol a malacos cuccaimat tartom. Ott el volt egy darabig, majd kivettem a padlóra Barney-t, közben hívtam Málác urat, hogy jöjjön, de nem mert. Hiába, idegen terep, de amint Barney megmozdult, Málác úr is észrevette, mert amikor a kicsi mozdulatlan volt, elment mellette és az üres kifutónak berregett, mert ott érezte a másik szagát. Pedig Málác úr nem vak, lát is, méghozzá egész jól, de amikor az orra veszi át az agya vezérlését, akkor lesz ilyen téveszmés dolog vele, mint az üres kifutónak való berregés.
Amikor viszont meglátta a mozgó Barney-t, ő is odament hozzá berregve. Összeszagoltak, majd nem sokkal utána Málác úr elmenekült Barney elől. Kicsit később megint odament, és megint összeszagoltak, majd megint elmenekült a kicsi elől. Arra gondoltuk, hogy összekötötte azzal az esettel, amikor a kicsi megtépte őt. :(
Málác úr tökéletesen el volt magában a malacos cuccok felfedezése közben, prüntyögött, mászkált, tudomást se vett a kifutóban veszteglő Barney-ról!
Ezért gondolom azt, hogy nem lesz nagy lelki sérülés a részéről amikor majd Barney "bébi" távozik az életünkből egy napon. Minden rendben lesz, ahogy eddig is volt...és már Málác úr is egész jól kezd beilleszkedni ebbe a helyzetbe, hogy nincs a kifutó mellett a keti. Most pihennek, de nem sokáig, mert ma korán megyünk aludni, mert korán kelek holnap (sajnos), így felkerekednek a konyhába az alvóketijükkel együtt! Remélem sikerül meggyógyulnom hamar, nem lehet lebetegednem, mert bár járvány van, dolgoznom kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése