2014. február 22., szombat

#170 Különleges poszt

Egy filmmel kezdeném a mai posztot, melyet az előbb láttam DVD-n.
Egy ember és kutyája

Un homme et son chien (Egy férfi és kutyája -ez az eredeti címe).

**Spoiler**
- Érdekes volt az állatok érzelmeit bemutató rész, amikor megtalálta Charles a kutyáját az ebtelepen, és a többi kutya totál ki van akadva, hogy ez a kutya végre biztonságban van, és van aki szereti őt, míg ők hiába várnak az álomgazdira. :(
- A másik jelenet ami megfogott az az volt amikor Charles már hajléktalan, de egy hajléktalan nőnek még ő ad pénzt, hogy kisegítse amazt, mikor meglátja, hogy guberál.

A film egy idős férfi és kutyája kapcsolatát meséli el, miközben olyan húrokat penget meg a nézőben, hogy "Te is kerülhetsz ilyen helyzetbe".
A kilátástalanság olyan tettekre ösztönözhet valakit, ami életellenes, de ilyenkor jó, ha van egy olyan valaki (jelen esetben egy eb) az életedben, akire mindig számíthatsz. Olyan, mint a bumeráng, akármikor le akarod passzolni, mindig visszajön.

Malacos hírek:

Narancsos forradalom volt ma este, kaptak narancsokat, mindketten falták. Ki itt, ki ott.
Málác urat megint elengedtem a szobába a kifutó mellé. Mindig berregve megy oda, majd megunja és felfedezőútra indul a kacatok közé. De mindig visszaér berregni. Ma Barney kicsit felpaprikázta magát, mert egy ilyen "külső követésnél" amit Málác úr csinált, a kicsi hirtelen riszálni kezdett és berregni. A kifutóban!
Amikor egy elmélyült pillanatában Málác úr a rácsot cincálta, szóltam neki, hogy:
- Gyere!
De nem jött.
Ekkor behízelgően:
- Gyereee, Máláááác!- ekkor abbahagyta a rágcsálást, és odajött a közelembe, majd látta, hogy nincs nálam kaja, és visszament a kifutó rácsához. Amúgy fél Barneytól, olyan sok negatív hatás érte őt a kicsi részéről. :(

Roo: Kiheverte a tegnapi fotózkodást, és ma már megint mászkált és keresett-kutatott. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése