2014. július 17., csütörtök

Málác úr vakációja


 
Eme képek arról az egy hétről készültek, amikor Málác úr vakációzott Mandyéknál, ugyanis gazdája,
TR alias Mike, azaz én :), elutazott szintén nyaralni.

Kaptam néha híreket róla, annyit, hogy már az első nap viszonylag otthon érezte magát, s ketrecen belül maradva ki is jött Mandyval, de mikor összeeresztették őket, állítólag Mandy kissé vehemens volt. Ez meg megviselte Málác urat. Jó, megértem, nem voltam ott, eddig minden összeeresztésnél ott voltam, és az biztonságérzetet ad eme kis rágcsálónak. Aztán B-ék mondták, hogy náluk ölben mindig ficergett Málác úr.
Amúgy evett, ivott, aludt, mint itthon. A nyaralásom vége felé felhívtam B-éket, és kértem, hogy mutassák meg a telefont a malacnak. Az persze megijedt, de amikor B kihangosított, Málác úr keresni kezdett, nézegetett jobbra-balra. :) Szóval biztos hiányoztam neki. :)))
Kedden kaptam vissza őt, és érdekes volt, hogy tudta, hogy hazajött. Már tök izgatott volt a kis szállítóládájában, ezt B-ék is megerősítették. :) Aztán mikor kézbevettem, megnyugodott, sőt az ölemben is elfeküdt. Köszönettel tartozom B-éknek a bébiszitterelésért, öööö malacszitterelésért!
Hálám örökké üldözni fogja őket! ;)

Aztán tegnap gondoltam egyet, és mivel úgyis meleg van, meg ráfért egy kis hűs, megfürdettem sima vízben őgrófságát, aztán lecsippentettem a körmeiből. :) Nagyon jól tűrte, csak minimális hiszti volt. :)

Beavatkozás előtt:


Csüccs:


Vízicickány:


Mint patkány a süllyedő hajóról:


Törcsi:


Szőrszörny:


A megrázkódtatások után édes a jutalom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése